Gerke van Zalk

Een stap verder
gerke van zalk

Begeleiden en ondersteunen van mens en organisatie  doe ik met plezier en met enthousiasme. Mensen begeleiden bij persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken. Organisaties ondersteunen in veranderingstrajecten om andere resultaten te realiseren. Daar waar de wens en/of noodzaak leeft te veranderen ga ik graag de uitdaging aan.

In mijn begeleiding en ondersteuning staat altijd de mens centraal. Mensen maken de organisatie. Mensen zijn de regisseur van hun eigen leven en hun keuzes.  Mensen zijn vaak zelf de grootste beperkende factor in groei, ontwikkeling en vooruitgang.
Ik ga met u in gesprek over uw vragen, uw doelstellingen, uw gedachten  en overtuigingen of uw dromen en wensen. In mijn gehele aanpak staat de factor ‘mens’ centraal. Wanneer een mens in zijn kracht staat is hij in staat daar te komen waar hij wil komen.

Het maakt mij niet uit wat u doet, doe vooral dat wat bij u past en waar u van nature goed in bent. Vragen die o.a. betrekking hebben op de balans tussen werk en privé, effectief functioneren, het beste uit jezelf halen, wie bent u en waar wilt u naar toe? etc.
De aspecten waarin ik mijzelf sterk ontwikkeld heb zijn o.a. leiderschap, effectieve communicatie, commercie en resultaatgerichte menskunde.

Garantie en kosten

Investeren in uzelf en/of uw organisatie doet u niet zomaar even. U neemt een weloverwogen besluit om u te laten begeleiden door iemand die bij u en/of uw organisatie past.  U kiest ervoor te investeren om de organisatie en het functioneren van u en/of uw mensen te versterken.
Het woord zegt het al, een investering dient het nodige op te leveren. Ik geef u de garantie dat u en/of uw organisatie herkenbaar één of meerdere stappen verder komt. U betaalt daarbij alleen voor het resultaat wat bij jou en/of de organisatie past. Ik reken voor mijn werkzaamheden geen vaste tarieven, samen met u bepalen wij de waarde die het te bereiken resultaat voor u heeft.

Ervaring en kennis

Het grootste deel van mijn werkzame leven ben ik actief geweest in industrie en MKB. Daarin heb ik zowel in ‘lijn’ als in ‘staf’ diverse functies vervuld. Mijn aandacht gaat daarin altijd uit naar de kwaliteit en inhoud van taken en activiteiten. De focus hierbij ligt vooral op de relatie tussen inzet van mensen en het resultaat en rendement wat behaald kan worden. De ervaringen opgedaan in diverse functies in industrie en MKB heb ik aangevuld met de nodige onderliggende kennis. Kennis op de gebieden van bedrijfskunde en -economie, commercie, algemeen management, marketing, psychologie en resultaatgerichte menskunde. Dit heb ik kunnen inzetten als professional om bedrijven en organisaties optimaal te laten functioneren.

Ik ben vanaf 2017 als mede-founder en partner vooral actief vanuit CPO netwerk.