Coachen

 

Je zit in een situatie waarin je niet wilt zijn, ontevreden bent of waarin je vindt dat er iets dient te veranderen. Je komt tot de conclusie komt dat dit niet de situatie is die jij echt gewenst hebt. Je voelt enig ongemak en ontevredenheid, er ‘knaagt’ iets aan je en mogelijk houd je dat meer bezig dan je lief is. Er moet iets veranderen! Veranderen is lastiger dan je denkt. Je bent best bereid om te veranderen, maar je zit vast in gewoontes, patronen, vanzelfsprekendheid, comfort, gedachten en overtuigingen. Kortom je bent zelf het grootste obstakel!

In onze aanpak staat de persoonlijke ontwikkeling van de mens centraal. Anders dan vele andere coaches, staan bij onze aanpak methodes en technieken niet centraal. De aandacht voor de wortels van jouw gedachten, wensen, vragen, twijfels en overtuigingen staat centraal.

 Mogelijkheden

Je doet wat je doet en je staat waar je staat. Je kijkt in de spiegel of je maakt jouw balans op. Ben je tevreden met de uitkomst? Heb je het gevoel dat je op de goede weg bent? Ben je blij met wat je ziet en kijk je met tevredenheid terug op wie je bent en wat je gedaan hebt? Kijk nu vooruit en kijk eens of je op dezelfde wijze en op dezelfde weg vooruit kunt en/of wilt.

Heb je zo’n gevoel van er moet toch meer zijn, ik zou wel het een en ander willen veranderen. Maar hoe en wat? Dan kan Acus jou begeleiden.

Acus hanteert voor de begeleiding van mensen een eigen model, waarmee mensen anders leren kijken om een ander resultaat te bereiken.

 Een gratis eerste gesprek