Coachen van Groepen / afdelingen / teams

Coachen in groepsverband

Als groep, afdeling, team de ‘neuzen’ dezelfde kant op, weten en onderkennen waar blokkades en beperkingen zich bevinden. Gebruik maken van elkaars sterkten en elkaars zwakten gezamenlijk opvangen. Gezamenlijke doelstellingen realiseren. Effectief samenwerken. Dat zijn allemaal vraagstukken en uitdagingen waar je als groep wel eens voor staat.

Coachen in groepsverband betekent een groep van mensen die op de één of andere manier samen hetzelfde resultaat  zouden moeten bereiken, beter met elkaar zouden kunnen communiceren of  waarbij een algehele verbetering in samenwerken gewenst is, in gezamenlijkheid herkenbaar een stap verder brengen.

Hiervoor hanteert Acus verschillende methodieken die ervoor  zorgen dat zowel de individu binnen de groep, als ook de groep gezamenlijk een flinke stap in de goede richting zet.

Acus heeft ruime ervaring als het gaat om mensen verder te brengen dan zij zelf voor mogelijk hadden gehouden. Middels inspirerende sessies, wordt individueel of in groepsverband het gewenste doel gerealiseerd. De ervaring en mensgerichte aanpak van Acus zorgen hierbij voor een leerzaam, plezierig en succesvol traject.

Ga op zoek naar jullie mogelijkheden en zet de eerste stap ter kennismaking!

Maak een afspraak