Persoonlijk

Individueel coachen

Je loopt met een vraagstuk, worstelt met een probleem of bent toe aan een verandering. Dan ben je op de goede website terecht gekomen om je te laten begeleiden en herkenbaar stappen te zetten.

Je wilt op weg om . . .coachen

…. beter te functioneren
…. beter te presteren
…. beter te communiceren
…. beter samen te werken
…. beter in balans te zijn
…. meer plezier te beleven aan je werk
…. succesvol te zijn
…. een betere leider te zijn
…. meer rendement te realiseren
…. te handelen vanuit je eigen persoonlijke agenda!
. . . . een stap verder te komen!

De aanpak van Acus heeft aangetoond een krachtig hulpmiddel te zijn als ondersteuning in het proces van jouw persoonlijke ontwikkeling. Acus heeft diverse methodieken en concepten samengesteld om jou effectief en passend te kunnen begeleiden in jouw groei en ontwikkeling. Je komt herkenbaar een stap verder en bent in staat de verwordven inzichten direct toe te passen in jouw dagelijks bestaan.Op inspirerende wijze word je uitgedaagd om het ‘stuur’ in handen te nemen, zodat jij komt waar je zelf wilt zijn. Begeleidt door een coach van Acus ga je het gesprek aan met jezelf. Hiermee ben je in staat jezelf en jouw omgeving te veranderen en ‘een stap verder’ te komen op de weg die bij je past.

 

Een gratis eerste gesprek

 

Relatiebegeleiding.

Veel dingen doen we op de automatische piloot. Op zich is daar niets mis mee, anticiperen in de interactie met elkaar vraagt echter om bewust handelen. Vaak gaan we daar volledig aan voorbij. Het kan zo zijn dat er reacties zijn die inmiddels automatisch zijn geworden zonder dat daar bewustzijn over is. Voorbeelden hiervan zijn eindeloze discussies, uiteenlopende irritaties en vooral onbegrip. Je voelt je niet meer gezien en daardoor word je steeds ongelukkiger, gefrustreerd of eenzamer in je relatie. Veel stellen zijn niet in staat om die cirkel te doorbreken en willen vooral van het vervelende gevoel af komen. We geven de ander dan maar gelijk, terwijl we dit niet zo voelen, of we geven iets op en nemen dat de ander kwalijk, we zeggen, ” sorry”, maar menen dit niet oprecht. Bij de eerstvolgende ruzie komen die oude koeien weer uit de sloot. Voordat je het eigenlijk in de gaten hebt zit je weer in een negatieve vicieuze cirkel. Sommige stellen gaan steeds meer apart leven in één huis, zo wordt er weinig meer gedeeld of de relatie wordt een sleur. Zo kunnen we het een tijd lang volhouden, totdat ergens de bekende bom barst.

Als je in de gaten hebt dat je telkens in dezelfde patronen beland en er niets wezenlijk binnen je relatie veranderd, is het voor jullie wellicht een optie om te kijken hoe jullie dynamiek is. De nadruk ligt op hoe je samen een andere manier van benaderen kunt vinden die effectief is. Die benadering zorgt voor nieuw perspectief en een frisse dynamiek in je relatie, waardoor er meer vertrouwen, samenhorigheid en daardoor plezier ontstaat.

Mocht je hierover vragen hebben dan kun je via het contact formulier of via de mail contact opnemen.

Info@acus.nl