Onderhoudscontract

Het onderhoudscontract voor het menselijk kapitaal

De organisatie ligt misschien op koers, gewenste omzetten worden gerealiseerd, kosten worden beheerst en het bestaansrecht wordt aangetoond met een acceptabel rendement. Dit is een verdienste voor de eigen inzet, voor de wijze waarop uw organisatie wordt geleid en voor de kennis/kunde, inzet en flexibiliteit van medewerkers.

Zoals we weten is het succes van nu geen garantie voor het rendement van morgen. Hoe zorgt u ervoor dat een organisatie in beweging blijft en voldoende flexibel is om ook de volgende jaren de wind in de zeilen te behouden? Hoe zorg je ervoor dat jouw belangrijke en koersbepalende medewerkers scherp en alert blijven opdat de organisatie efficiënt en effectief mee blijft bewegen met de ontwikkelingen in de markt? Kortom welke middelen zet je in om te borgen dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Aandacht voor de ontwikkeling van mensen zorgt voor de ontwikkeling van de hele organisatie.

Net als bij auto’s, machines, productiemiddelen, etc. hebben mensen ook behoefte aan onderhoud en aan het onderhouden van hun ambities, uitdagingen en persoonlijke ontwikkelingen. Acus heeft daarvoor een menselijk onderhoudscontract samengesteld.

Kijk hier voor het programma.

Maak een afspraak