De ondernemende ZZP-er

 

zzp nijkerkAl of niet door de markt en de omstandigheden gedwongen of heel bewust zelf gekozen ben jij ZZP-er. Je wilt graag je vak uitoefenen en wat betekenen voor je klanten. Je hebt voldoende ervaring en expertise in huis en je weet wat jouw waarde is voor klanten en opdrachtgevers.

Naast de nodige kennis, expertise en ervaring heb je een aantal vaardigheden nodig om jezelf in de markt te zetten en om continuïteit te realiseren in jouw bestaansrecht. Dat maakt dat het noodzakelijk/wenselijk is je te bekwamen in andere aspecten van het zelfstandig zijn en kunnen blijven. Dat kan op het terrein van commercie zijn, op marktbewerking en presentatie, op bedrijfsvoering, etc. Maar ook een goede balans vinden in de dagelijkse agenda tussen alles wat voor jou belangrijk is, is van groot belang om èn succesvol te zijn èn met plezier je eigen werk te blijven doen naast een gevuld privé bestaan.

Als zzp-er is het goed je te versterken op alle terreinen die van belang zijn voor een goed gevulde agenda waarin je recht doet aan alles wat voor jou belangrijk is. Dat betekent dat het goed is stil te staan bij diverse vragen die voor jou van belang zijn.

Workshop

In deze 1 daagse workshop ‘De ondernemende ZZP-er’ ga je samen met collega ZZP-ers aandacht besteden aan enkele relevante vraagstukken.zzp

  • Hoe vergroot jij je wereld?
  • Hoe kom je aan opdrachten?
  • Hoe wordt jij succesvol in acquisitie?
  • Hoe maak je een doeltreffende en scorende offerte?
  • Hoe zorg je ervoor dat je genoeg omzet blijft realiseren?
  • Hoe zorg je voor een goed rendement?

De antwoorden op deze vragen versterken je in je ondernemerschap en helpen je jezelf op een effectieve wijze in de markt te zetten. Op een actieve wijze ga je aan het werk, krijg je inzicht in een effectieve aanpak om je bestaansrecht vorm te geven en van jezelf een tevreden en succesvolle ZZP-er te maken.

De kosten voor deze 1 daagse workshop bedragen € 195,-, incl. lunch, excl. btw. De workshops worden verzorgd op een prachtige, inspirerende en goed bereikbare locatie. De tijden van de workshops zijn van 09:30 uur tot 16:30 uur.

Schrijf je direct in!

Aanmeldformulier

 

Verificatie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.