Haal het beste uit jezelf

 Gun jezelf het beste!

persoonlijk

Een ander resultaat vraagt een andere aanpak!

Waar sta jij?

Mensen belanden in diverse uiteenlopende situaties. Die situaties ontstaan meestal niet van het ene op het andere moment, maar zijn uitkomsten van processen. In veel gevallen is het niet een kwestie van het je overkomen. Je bent onderdeel geweest van het proces wat  geleid heeft tot de huidige situatie. Dat wil niet zeggen dat het resultaat van morgen hetzelfde hoeft te zijn. Jij kunt vandaag jouw situatie van morgen beïnvloeden. En daar is echt meer mogelijk dan wat je in eerste instantie mogelijk denkt. Haal het beste uit jezelf!

Op het moment dat je in de spiegel kijkt en zegt tegen jezelf dat het roer om moet, of dat je graag in een andere situatie wilt komen, of een ander resultaat wilt bereiken, is het tijd met jezelf aan het werk te gaan.

Dat betekent ‘Ja’ zeggen tegen veranderen! Gun jezelf het beste uit jezelf!resultaat

Veranderen

Ieder mens is bereid te veranderen, maar wil niet veranderd worden.

Dat betekent dat jij zelf de regie over het proces blijft houden. Wij gaan samen met jou jouw persoonlijke agenda samenstellen en ondersteunen jou bij het proces om daar invulling aan te gaan geven.

Durf jij het beste uit jezelf te halen?

Een ander resultaat begint bij een anders denken zien. Wanneer je in staat bent jouw paradigma te veranderen, verandert je houding en ga je anders handelen. Dat resulteert in een ander resultaat.

Ik+ Jij = Ons

Daarbij mag ‘ik’ centraal staan. Dat heeft niets van doen met egoïsme.  De wereld is gevuld met ‘ikken’ die allemaal een persoonlijk belang hebben bij het eigen welzijn. Wanneer jij investeert in het welzijn van jouw ‘ik’ heeft dat een positieve invloed op jouw hele omgeving. Wanneer jijzelf sterker op de wereld staat ben jij beter in staat in jouw wereld te functioneren.


Ik

Ik heb de keuze om te kiezen wat ik wil, maar ik weet niet wat ik wil!

Ik heb de ruimte om te gaan waarheen ik wil, maar ik weet niet waar ik heen wil!

Ik weet dat ik veel kan, maar ik weet niet wat ik kan!

Ik weet dat er veel mogelijk is, maar ik weet niet wat ik wil doen!

Ik weet wie ik zijn wil, maar ik weet niet wie ik ben!

Ik denk dat ik goed ben, maar ik weet niet of ik goed genoeg ben!

Ik weet dat mensen mij zien, maar ik weet niet wat zij zien!

Ik kan alles gebruiken, maar ik weet niet hoe ik het gebruiken moet!

Ik weet dat ik vrij ben, maar ik weet niet hoe ik mij vrij kan voelen!

 persoonlijk