Supervisie

horizon

Ben jij werkzaam als coach en/of trainer of als coachende leidinggevende en wil je hierbij niet stil blijven staan in je eigen ontwikkeling?

 

Dan kun je gebaat zijn bij ondersteuning in de vorm van supervisie.
Supervisie is erop gericht jou te ondersteunen in jouw eigen proces bij vraagstukken die je in de dagelijkse praktijk tegenkomt.

Het kan heel waardevol zijn jezelf te blijven spiegelen en te sparren over jouw eigen proces met iemand die je helpt te denken buiten je eigen kaders. Die jou kan wijzen op jouw eigen blinde vlekken en huidige beperkingen en waarmee jij jezelf continu blijft versterken.

Programma voor coaches

Coachen is een dynamisch proces. Wanneer jij zicht hebt en houdt op jouw eigen dynamiek in coachen blijf jij van waarde in een wereld waarin ontwikkelingen zich snel opeenvolgen en die van grote invloed zijn op jouw klanten en opdrachtgevers.

Net als bij het behalen van jouw rijbewijs heb jij mogelijk een opleiding gevolgd tot coach, maar start jouw groei in bekwaamheid en de diepgang in jouw wijze van coachen na het behalen van jouw certificaat of diploma.

Vind jij jezelf een goede coach en wil jij in jouw coaching graag meer diepgang?
Van de ruim 40.000 mensen in Nederland die zichzelf coach noemen zijn er coaches die zich het best laten vergelijken met reukwater en coaches die zich laten vergelijken met een goed samengesteld parfum. Voor beiden is er een markt met een bepaalde omvang. Tot welke categorie wil jij behoren?

Voor coaches die een stap verder willen heeft Acus een programma samengesteld waarin jij meer indaalt in jouw eigen groei en ontwikkeling en waarmee jij meer diepgang creëert in jouw aanpak in coaching.

coach
In het programma staat de coach en niet de coaching centraal. Het is niet gericht op het aanleren van vaardigheden en/of methodieken, het is volledig gericht op jouw eigen groei als coach.

Het programma bestaat  uit 4 modules. Deze zijn los van elkaar te volgen echter haal jij er het meeste uit wanneer jij deze in volgorde doorloopt. Het gehele programma kent een doorlooptijd van 1 jaar. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.