Testimonials

“Gerke heeft ons bijzonder goed geholpen om een stap verder te komen. Onze organisatie is ontstaan in 2001 en kenmerkte zich door een zeer forse groei van meer dat 50% per jaar. Na een aantal jaren moesten wij vanuit een pioniersfase door naar een meer beheersmatig organisatiemodel. Op hetzelfde moment versnelde die groei ook nog. Gerke heeft ons geholpen te kijken naar onszelf waardoor we meer oog kregen voor anderen. We zijn daardoor in staat geweest een managementlaag te bouwen zonder onze basiswaarden los te laten. Sterker nog, de ondersteuning van Gerke heeft ertoe geleid dat het gehele management nu gevoel en inzicht heeft in ontwikkelprocessen waar mens en organisatie doorheen moeten".

John van de Veen
Covebo Uitzendgroep
“Acus is een expert in individuele coaching van mensen en managers en is in staat een groep managers effectief te trainen in persoonlijke ontwikkeling en coachend leiderschap"

Wil Klerks
Nacap
“Gerke is een bevlogen persoonlijkheid met een duidelijke visie op zaken. Hij is zeer geëngageerd doordat hij zich de materie eigen maakt en vastgelopen discussies weer vlot weet te trekken".

Igor Kuijer
Eden Hotel Group
“Ilse is een goede luisteraar met creatieve ideeën. Zij is een goede sparringspartner in complexe situaties. Zij is echt geïnteresseerd in de mens, de wijze van denken en handelen in de organisatie. Dat maakt dat zij in staat is adviezen te geven die waardevol zijn om op koers te komen en blijven".

JP
Veenendaal
Het motto van Acus is om mensen en bedrijven een stap verder te helpen. Dit heeft Acus bij mij zeker waar gemaakt! Zij hebben mij een spiegel voorgehouden en de oplossingen op mijn vraagstukken kwamen bijna als vanzelf. Zij zijn respectvol, kunnen zeer goed luisteren en het zijn mooie mensen!

GS
Apeldoorn
Zelf ben ik ondernemer en  succesvol als coach maar merk dat ik af en toe ook eens even in mijn spiegel moet kijken. Dat heb ik onlangs met Gerke gedaan. Hij heeft in een zeer prettige sfeer en sneller dan je wellicht verwacht de vinger op mijn zere plek gelegd, zodat ik daarmee aan het werk kan. Dat heeft voor mij prima gewerkt. Gerke is naast een prettig en sociaal mens een uitstekende coach met veel levens- en werkervaring. Ik beveel hem dan ook van harte aan als je eens echt verder geholpen wilt worden.

Alex Janssen
Symion, partners in Human Talent
Gerke heeft mij intensief gecoacht. In die periode als mens en als manager / leidinggevende / directeur bijzonder goed begeleid en daarmee mij en het bedrijf een stap verder geholpen. Gerke valt op door zijn mensgerichte aanpak, gecombineerd met pragmatische management en bedrijfskundige kennis. Ik heb er nog dagelijks plezier van. Ik raad het iedereen aan. Hartelijk dank!

Freddy Bouw
Online leadbox
Gerke weet als geen ander jouw uitdagingen te verwoorden en je erover aan het denken te zetten. Daarbij gaat hij altijd uit van een win-win(-win)-situatie. Ik wandel telkens weer opgeladen en geïnspireerd zijn kantoor uit. Sinds mijn coachingssessies met Gerke is mijn omzet drastisch verhoogt en ik kan het dan ook met recht een van de beste investeringen noemen die ik ooit heb gedaan. Een absolute aanrader!

Rogier IJmker
Dirigenten academie
Ik heb Gerke leren kennen als een gedreven, betrokken "mensen mens" die visie en mensbeeld kan vertalen naar pragmatische stappen, processen en projecten. Hij heeft mij in meerdere fases van mijn persoonlijke ontwikkeling letterlijk een stap verder geholpen. Daarnaast heeft Gerke meerdere "interim opdrachten" voor Covebo gedaan. De zelfstandige, doortastende en resultaatgerichte manier van werken heeft geleid tot succesvolle projecten en trajecten. Kortom: Gerke is een menselijke, daadkrachtige en resultaatgerichte professional die ik van harte kan aanbevelen!

Gert Bouw
Covebo Uitzendgroep
Ilse heeft heel snel door met wie of wat zij te maken heeft en kan je heel goed nét even anders naar jezelf en jouw situatie laten kijken. Zij heeft veel empathisch vermogen, kan een situatie heel goed doorzien, maar brengt dat niet op een zweverige manier; zij zal je eerder met een tikje op het verkeerde been zetten. Dat mag ik wel. Oh ja, en schrik niet van de intake, ik zat te schudden op mijn stoel en dacht meteen: 'die wordt het dus niet'. Was toch nieuwsgierig en ik heb er nooit spijt van gekregen. Samengevat, wil je een knuffel of wil je een zetje in de goede richting? Voor dat laatste moet je bij Acus wezen.

RS
Utrecht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.