Testimonials

Ilse heeft mij enorm geholpen mijn leven weer goed op de rails te krijgen. Zowel in mijn relatie als in mijn ondernemerschap. Zij is doortastend, heeft oprechte aandacht en heeft met de juiste, en soms lastige, vragen mij veel inzichten gegeven waarmee ik anders naar mijzelf en naar mijn relatie ben gaan kijken. Daarnaast heeft ze mij goed geholpen mijn eigenwaarde weer terug te vinden. En dat heeft me op alle vlakken weer de nodige ruimte gegeven.

TB
Lisse

Bij Acus beland je in een team wat elkaar goed aanvult. Zowel individueel als combinatie zijn het prettige mensen om mee te sparren. Je kan en mag met een gerust hart de sores op tafel leggen.
Beide helpen je in de zoektocht naar ; Hoe nu verder......
Ze helpen je inzichten te verwerven , patronen te herkennen en te doorbreken , handvatten te vinden om jezelf weer overeind te trekken. Het heeft mij weer terug gebracht op het pad of beter gezegd een ander pad. Tijdens de sessie wordt je stevig met jezelf geconfronteerd waarbij het zweet je soms op de rug staat en dus uit de comfortzone wordt geplaatst. Alles ten einde je doel te kunnen bereiken. Zowel Ilse als Gerke geven je die zet, ieder op hun eigen wijze. Ook buiten de sessies kan je op beide rekenen via mail of de dropbox die gebruikt wordt.
Voor mij is de stap die ik gezet heb om hun in de arm te nemen de juiste geweest.
K.T.
Haarlemmermeer
Als ondernemer of als particulier, heb je soms andere inzichten nodig en dan is het prettig om op mensen als Gerke en Ilse terug te kunnen vallen.Ik meende een burn-out te hebben en meldde mij aan bij Ilse en Gerke.
Al snel bleef ik met Ilse mijn afspraken maken.Een verwijding van mijn blik en focus op mijn doelstellingen, door Ilse aangewakkerd, maken dat ik prettiger in het leven sta.Ik kan makkelijker afstand nemen van de zaken die mij bezig houden, vooral van de zaken die mij emotioneel erg raken.
Daar ik samen met mijn man een bedrijf run, is het van belang elkaar te blijven waarderen, naar elkaar te luisteren en elkaar naar een hoger plan te tillen. Althans, dat waren mijn doelen. Ik heb van Ilse handvatten gekregen, waarmee ik het verschil kan maken in ons privé en zakelijk leven.
Een fijne bijkomstigheid is, dat er na onze gesprekken, altijd een e-mail-verslagje volgde, met daarin tips om verder toe te passen. Ik kan deze nog altijd met veel plezier teruglezen en steeds weer opnieuw toepassen.
Mocht ik in de toekomst toch weer vastlopen in het een of ander, dan zal ik zeker weer bij Ilse en Gerke terugkomen voor advies en (nieuwe) inzichten.

Sandra Bast
Nijkerk
Dank Gerke! Ook dank voor de vele toegevoegde waarde die jij brengt met je sessies met onze teams, het bedrijf en met individuen, zoals ikzelf! Knap hoe jij juist door je mening zo min mogelijk te uiten, ons helpt bij de grootst haalbare groei...op elk vlak. Je bent de juiste man voor de juiste fase voor MendriX op dit moment!

Mark van der Heijden
Mendrix

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.